Penthouse rodzinny

Przestronny dwustupięćdziesięciometrowy penthouse dla pięcioosobowej rodziny w klimatycznej wielkomiejskiej dzielnicy o niskiej zabudowie jedno i wielorodzinnej. Projekt zrealizowany w opcji „pod klucz” od fazy koncepcji po kompleksową realizację przez HOLA DESIGN. Duży, mocno przeszklony salon z wydzieloną ceglaną ścianą strefą jadalni i otwartej kuchni. Specjalnie zaprojektowane dla tego mieszkania detale wykończenia okien oraz wyspy, jak i cala zabudowa meblowa wraz z powiększającymi dodatkowo przestrzeń lustrami wprowadzają niepowtarzalny klimat. Liczne kontrastowe zestawienia bieli z czernią występują zarówno w strefie wejściowej z prywatną windą, jak również jadalni oraz przede wszystkim kuchni. W kuchni ukryte wejście do podręcznej spiżarni. Strefa prywatna z trzema pokojami dziecinnymi, dwoma łazienkami oraz sypialnią główną z osobną garderobą utrzymana w jasnej i stonowanej stylizacji z pojedynczymi mocnymi akcentami kolorystycznymi w postaci elementów graficznych. W łazience dedykowanej głównej sypialni wanna wolnostojąca na podwyższeniu. Sypialnia z delikatnym motywem ozdobnych sztukaterii ściennych. W pokoju hobby sąsiadującym ze strefą wejściową stół bilardowy. Dach nad penthousem w trakcie przygotowywania przez HOLA DESIGN projektu wykorzystania na funkcje tarasu z letnią kuchnią, domowym SPA oraz strefą relaksu i wypoczynku.